A top 10 legizgalmasabb e-liquid íz

Aki az e-cigik szerelmese, az tudja, hogy többek között az a jó az e-cigiben, hogy váltogathatjuk az e-liquid ízeket, nem kell egyfajtánál, vagy akár az ízesítetlennél leragadni, mert különféle ízekben kaphatók. Bátran próbáljunk ki többféle ízt, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbbet.

Mentolos ízvilág

Nyáron, a nagy melegben különösen jól esik, ha nemcsak az italunk, de az e-cigink is hűsít minket. Nincs is jobb, mint a víz partján ülve egy mentolos koktélt szürcsölgetve szívunk pár slukkot a szintén mentolos e-ciginkből. Arcunkat a hűs szellő, torkunkat a jeges koktél, orrunkat pedig az e-cigink kényezteti.

Nem utolsó szempont az sem, hogy még a szúnyogok és egyéb vérszívók is el fognak kerülni, ugyanis ez az illat számukra nem kellemes.

Alapíz, a dohány ízű e-liquid

Aki ragaszkodik a kommersz dolgokhoz, nyugodtan maradjon meg ennél, mert ebben nem fog csalódni. Elvégre a dohány ízéért gyújtunk rá, nem igaz? Nincs is jobb, mint egy igazi, karakteres, a kubai szivarra hajazó karcos dohányíz, a hozzá tartozó igazi dohányillattal.

Gyümölcsös ízesítésűek

Na, ezek azok, melyekkel nem lőhetünk mellé. A gyümölcsöket mindenki nagyon kedveli, csak győzzünk választani a sok közül. Elsőnek talán itt van az eper. Nemcsak azért, mert szezonja van, de az egyik legkarakteresebb gyümölcsünk mind ízben, mind pedig illatban.

Szorosan a nyomában liheg a Wild Cherry, azaz a meggy. Gyakorlatilag felülmúlhatatlan, annyira jellegzetesen konyakos.

A sárgabarack chilivel kombinálva merész húzásnak tűnik, de csak addig, amíg ki nem próbáltuk. Ne hagyjuk ki, mert megbánjuk. Fűszeres és édes.

A mangó mellett az ananász és a trópusi gyümölcskeverék is verhetetlen.

Különleges ízvilág, a desszertek

Aki az e-cigiben is kedveli az igazán különleges dolgokat, próbálja ki a kókuszos, kávés, kakaós ízesítést is.

Vanília

Önmagában is nagyon kellemes, lágy íz, de különösen jól kombinálható másféle ízekkel, ha a fenti alapízek közül egyik sem nyerte el tetszésünket. A vanília egy selymes alapot ad, melyre bátran építkezhetünk.

E-liquidek keverése

Ha nem találtunk magunknak tetsző ízet, akkor a különböző ízű e-liquideket össze is keverhetjük, így új ízeket alkothatunk nagyon könnyen. Példának okáért, amivel nem lehet mellé lőni: sárgadinnyés ízt keverhetünk egy kis eukaliptusz ízű e-liquiddel.