Ettől a 3 dologtól minden nő elérzékenyül

A nők csak akkor tudnak elérzékenyülni, ha stabil, megbízható kapcsolatban élnek, feltétel nélkül megbíznak párjukban. Ha hamisságot, bizalmatlanságot éreznek, ha úgy érzik, partnerük nem tiszteli benne sem az embert, sem pedig a nőt, akkor hiába hozzák le nekik a csillagokat, nem fognak elérzékenyülni. Ha minden rendben van, akkor pedig szinte bármilyen apróságnak tűnő dolognak is tudnak örülni.

Kedvesség

A nők szeretik a kedvességet, ha türelmesek, megértőek velük a férfiak. És szeretik azt is, ha a férfiak észre veszik, hogy ők is milyen türelmesek, megértőek velük. Igen, sajnos a férfiak nagy része nem szeret lelkizni. Nekik a fehér fehér, a fekete az fekete, nem látják a szürke ötven árnyalatát. Pedig a nőknek nagyon jól esik, ha a lelkükkel is foglalkoznak, beszélgetnek velük, meghallgatják őket.

Empátia

Empátia nélkül nincs biztonságos, stabil kapcsolat. Ha valamitől, akkor attól biztos elérzékenyülnek a nők, ha azt érzik, hogy támogató együttérzésben, értő hallgatásban van részük, hisz ez a motorja egy szereteten alapuló, meghitt párkapcsolatnak. Ha férfi képes ráhangolódni a nőre, megérzi annak érzelmi állapotát, olvasni tud a testbeszédből, figyelembe veszi érzéseit, nyert ügye van.

Ha a férfi kellő érzelmi intelligenciával rendelkezik, akkor felismeri és ki is mutatja, elmondja partnerének a benne zajló érzelmi folyamatokat, ezzel is építve kapcsolatukat. Fontos, hogy a férfi (is) felismerje, és jól tudja kezelni nemcsak a saját érzelmeit, de a partneréét is.

A szeretet nyelve

A szeretet nyelve nagyon sokszínű, szinte mindenkinél más és más. Van, aki az elismerő szavakat szereti, mások a minőségi időre helyezik a hangsúlyt, fontos számukra, hogy beszélgessenek velük, értő figyelemmel forduljanak feléjük.

Megint mások inkább a tettekből értenek jobban. Nem szép szavakra, hanem tettekre vágynak, segítségre házi munkában, a gyerek nevelésében, kertészkedésben.

És igen, vannak, akiknek az ajándék fontos, abból érzik, hogy partnerük gondolt rájuk. Vannak, akiknek nem az ajándék nagysága a lényeges, hanem a gesztus, de olyanok is vannak, akik  a „minél drágább, annál jobb” elvet vallják.

Talán az a legcsodálatosabb, ha partnerünkkel közösen beszéljük és értjük, használjuk egymás szeretetnyelvét.