Hogyan védd meg az iPhone-od?

Sokan vallják azt a nézetet, hogy nem vesznek okostelefonjukra védőtokot, mert úgy érzik, hogy akkor fura tapintású lesz tőle a készülékük. Nem érzik át a „mini számítógépet tartok a kezemben” érzést. Valószínűleg igazuk van, de ennek az lehet az oka, hogy nem a készüléküknek megfelelő, prémium minőségű telefontokot vettek eddig, hanem egy nevesincs márkájút, ami mindenhez jó.

Na, akinek azonban egy iPhone 13-as készüléke van, az biztos, hogy telefonjának megvétele után beruház egy nem univerzális, hanem minőségi telefontokra, hogy megóvja készülékét a karcolódástól, esetleges sérülésektől, ami akkor éri a készüléket, ha valamilyen ok miatt kiesne a kezéből.

Színkavalkád

Annyira jó megcsodálni a telefontokok sokszínűségét vásárlás előtt. Szinte belefeledkezünk a
színkavalkádba, nem győzzük kapkodni a fejünket. Választhatunk az átlátszótól kezdve a feketéig szinte bármilyen színűt, szinte a szivárvány összes színében.

Az is különleges az iPhone 13 tok vagy tokok esetében, hogy a színhatást nagyban befolyásolja az a tény is, hogy milyen a telefontok anyaga. Ugyanannak a rózsaszínnek például teljesen más hatása van akkor, ha a tok bőrből, vagy szilikonból készült. Az egyiknél élénk a szín, a másiknál inkább fáradtabbnak tűnik. Ez azért is jó, mert a hangulatunknak megfelelően cserélgethetjük a tokokat a telefonunkon.

A Karl Lagerfeld tokok talán az egyik legkülönlegesebb és legszebb telefontokok. Puha műanyagból készülnek, melyek belseje folyékonyan csillog, ami olykor szétterül, és olyan, mintha egy igazi vízesés lenne. Csodálatos látványt nyújt.

Záródási megoldások

Telefonunkhoz tokot nem csak annak anyagának meghatározásával választhatunk, de a záródás is többféle módon valósulhat meg. Természetesen csak a hátlapot védőknél nem beszélhetünk záródásról, de a flip tokoknál már igen. Ezeknél a tokoknál általában keverik az anyagokat. Mindenképp arra törekednek, hogy a telefontokok környezetbarát anyagokból készüljenek.

Általában kívülről a tokok szövetborítást kapnak, míg belső felületüket a rugalmas és flexibilis TPU anyag felhasználásával készítik. A véletlen kinyitást általában mágneszár akadályozza meg.